Watersport Nijmegen heeft gekozen voor een nieuw logo. Het ontwerp is van Ramses Grothausen, voorzitter van NSSV Aeolus. 

WSN vroeg hem de gedachte achter dit logo uiteen te zetten:

Logo-WSN"Ik heb er voor gekozen om een abstracte vorm te ontwikkelen die de vertakking van de Waal naar de toekomstige nevengeul laat zien.
De kleur blauw staat voor leven, water, beweging en natuurlijk watersport. Blauw is een vriendelijke maar ook een zakelijke kleur die tevens sportief oogt. Dit zijn belangrijke aspecten die volgens mij goed bij WSN passen. Om het logo te breken heb ik de randen van het logo oneffen gemaakt. Hier ben ik geïnspireerd door onrustig wateroppervlak wat je voornamelijk ziet bij heftig weer of veel activiteit in het water.

Om het logo toch een iets formeler karakter te geven heb ik voor een strak en duidelijk lettertype gekozen. 'Lucida sans' is een lettertype dat niet alleen professioneel oogt maar ook goed afzet tegen het lettertype dat gebruikt is om de afkorting 'WSN' in het logo te verwerken. Op deze manier vormt het een consistent geheel".

Ramses, bedankt voor je ontwerp.