Rob Cuppen, voorzitter

Cuppen03

In dagelijks leven directeur Radboud Sportcentrum en mede-oprichter van de Stichting Watersport Nijmegen. Woonachtig op het Limoscomplex in Nijmegen. Veel bestuurlijke ervaring, met name in de sportwereld. Beschouwt sport zo niet als hoofdzaak, dan toch zeker als belangrijkste bijzaak in het leven. Ziet unieke mogelijkheden voor Nijmegen om zich met watersport in het hart van Nijmegen te profileren.

 

 

Raymond Gelsing, algemeen bestuurslid

Gelsing02

Geboren en getogen in zowel Lent als Nijmegen en 59 jaar jong, getrouwd met Lia Gelsing-Roes, eveneens afkomstig uit Nijmegen.

"Na afronding van mijn opleiding in 1971, ben ik bij de steenhandel van mijn vader in dienst getreden en heb ik 1986 de zaak van mijn vader overgenomen. In 2008 hebben we het bedrijf verkocht en ook in de huidige crisistijd gaat het nog steeds goed. Nu ik sinds vorig jaar geen zakelijke verplichtingen meer heb is er tijd om te zeilen en Europa met onze camper te ontdekken."

 Pieter Tromp, penningmeester

pieter trompBetrokken Nijmegenaar en fervent wandelaar. Geniet ieder dag van de Waal, waar hij vlakbij woont, en van de Ooijpolder. Vindt de Spiegelwaal een prachtig gebied, met ongekende mogelijkheden voor sportieve (niet gemotoriseerde) recreatie op het water. Een uitmuntende kans voor Nijmegen om zich als watersportstad op de kaart te zetten. Aan de totstandkoming hiervan draagt hij graag een steentje bij. In het dagelijks leven zelfstandig projectmanager en bedrijfsadviseur.

 

Hans Platenburg, advisering en ondersteuning bestuur

Hans Platenburg bestuur